Loading...
 Start Page
Language selection: Ελληνικά English عربي

Στέγνωμα

Στραγγιστήριο

Ολοκληρωμένες λύσεις
στις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στραγγιστήριο

Το στραγγιστήριο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να είναι μέρος μιας γραμμής επεξεργασίας για τον καθαρισμό των φρούτων. Είναι ένα σύστημα περιστρεφόμενων σφουγγαριών, ειδικής κατασκευής για το στέγνωμα και στράγγισμα των προϊόντων. Ο αριθμός, το μέγεθος και το υλικό των σφουγγαριών εξαρτάται από το είδος του προϊόντος αλλά και τις προδιαγραφές του πελάτη. Ο έλεγχος της ταχύτητας περιστροφής γίνεται με την χρήση κατάλληλου Inverter.

Τα προϊόντα εισέρχονται στο μηχάνημα μέσω της εισόδου όπου υποβάλλονται σε στέγνωμα από το σύστημα σφουγγαριών. Η περιστροφική κίνηση των σφουγγαριών μεταφέρει τα προϊόντα από το σημείο εισόδου προς το σημείο εξόδου, ενώ τα ίδια τα σφουγγάρια στραγγίζονται μέσω περιστρεφομένων ράουλων που έχουν εγκατασταθεί κάτω από αυτά. Ένα σύστημα τουρμπινών, τοποθετημένο στο κάλυμμα του μηχανήματος, παρέχει ροή αέρα για πρόσθετο στέγνωμα των προϊόντων.

Ο σκελετός του μηχανήματος κατασκευάζεται από απλό χάλυβα ενώ στα σημεία που υπάρχει επαφή με φρούτα το υλικό κατασκευής είναι ανοξείδωτος χάλυβας. Το ύψος των βάσεων είναι ρυθμιζόμενο.

 

Εφαρμόζεται

 
Μήλα
 
Τομάτα
 
Εσπεριδοειδή
 
Πατάτα
 
Κυδώνια
 
Ροδάκινα & Νεκταρίνια
 
Μάνγκο
 
Αβοκάντο
 
Πιπεριές

Ολοκληρωμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες


Απλά πείτε μας πως θέλετε την γραμμή διαλογής σας.
© Copyright 2021 - 2024 Οlimpias - Μηχανήματα Διαλογής - Ταξινόμησης, Συσκευασίας Φρούτων & Λαχανικών