Loading...
 Start Page
Language selection: Ελληνικά English عربي

Ζύγιση

Ηλεκτρονικό Αυτόματο Ζυγιστικό

Ολοκληρωμένες λύσεις
στις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρονικό Αυτόματο Ζυγιστικό

Το ηλεκτρονικό ζυγιστικό είναι ένα μηχάνημα κατάλληλο για την ζύγιση προϊόντων όπως πατάτα, κρεμμύδια, καρότα, κάστανα κτλ. Το ηλεκτρονικό ζυγιστικό αποτελείται από ένα αναβατόριο κατάλληλου μήκους και διαμέτρου (ανάλογα με το είδος του προϊόντος αλλά και την ποσότητα ζύγισης), μια χοάνη ζύγισης και το ηλεκτρονικό σύστημα ζύγισης.

Το ηλεκτρονικό ζυγιστικό είναι ικανό να ζυγίσει από 5 έως 50kg, ενώ μπορεί να γεμίσει από 4 σακιά των 20kg έως 8 σακιών των 5kg ανά λεπτό.

Το αναβατόριο αποτελείτε από δύο ιμάντες με τακούνια από PVC (υλικό κατάλληλο για τρόφιμα). Το ηλεκτρονικό σύστημα ζύγισης αποτελείτε από μια ηλεκτρονική δυναμοκυψέλη (Load Cell) και του συστήματος PLC με οθόνη χειρισμού για την ρύθμιση και λειτουργία της, καθώς και ενός ηλεκτρικού πίνακα χειρισμού και ελέγχου όλων των αυτοματισμών.

Η χοάνη ζύγισης έχει πόρτα που το άνοιγμα και το κλείσιμο της πραγματοποιείται με ένα πιστόνι αέρα όπου ενεργοποιείται μέσω κατάλληλης ηλεκτροβαλβίδας και κομπρεσέρ αέρα. Επιπλέον, το σύστημα αυτό κάνει ευκολότερο το χειρισμό του ζυγιστικού, ενώ βοηθάει και στην ρύθμιση της ταχύτητας του αναβατορίου για ακρίβεια στη ζύγισης.

Επιπλέον, είναι δυνατή η τοποθέτηση ενός επιπλέον συστήματος ημιαυτόματης/ χειροκίνητης συρραφής των γεμάτων σακιών το οποίο προσαρμόζεται στο τέλος του ηλεκτρονικού ζυγιστικού. Το σύστημα αυτό αποτελείται από μια μεταφορική ταινία αποτελούμενη από ιμάντα με σαγρέ επιφάνεια για την ομαλή προώθηση των γεμάτων σακιών. Η βάση στήριξης της συρραπτικής μηχανής είναι περιστρεφόμενη ενώ φέρει και συρραπτική μηχανή χειρός, για το ράψιμο των γεμάτων σακιών. Για την κίνηση της μεταφορικής ταινίας χρησιμοποιείται κατάλληλος ηλεκτρομειωτήρας με πεταλιέρα, για σωστό και γρήγορο τρόπο συρραφής των σακιών.

 

Εφαρμόζεται

 
Πατάτα
 
Κάστανο
 
Κρεμμύδι
Καρότο

Ολοκληρωμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες


Απλά πείτε μας πως θέλετε την γραμμή διαλογής σας.
© Copyright 2021 - 2024 Οlimpias - Μηχανήματα Διαλογής - Ταξινόμησης, Συσκευασίας Φρούτων & Λαχανικών