Loading...
 Start Page
Language selection: Ελληνικά English عربي

Ταξινόμηση - Μηχανικοί Ταξινομητές

Μηχανικός Προ-Ταξινομητής

Ολοκληρωμένες λύσεις
στις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηχανικός Προ-Ταξινομητής

Σκοπός του μηχανήματος είναι η αρχική διαλογή μεγέθους, φρούτων και λαχανικών όπως πατάτες, κρεμμύδια, καρότα, εσπεριδοειδή, πριν την επεξεργασία τους. Λειτουργεί με συστοιχίες διπλών κυλίνδρων, που καλύπτουν το πλάτος του μηχανήματος. Σε κάθε συστοιχία, ο πρώτος κύλινδρος συνδέεται με μία αλυσίδα που εφάπτεται σε έναν οδηγό. Επίσης, ο πρώτος κύλινδρος συνδέεται με τον δεύτερο, με ένα μεταλλικό πλαίσιο. Η απόσταση μεταξύ των συστοιχιών ρυθμίζεται μηχανικά, δημιουργώντας έτσι ένα άνοιγμα μεταξύ τους, το οποίο επιτρέπει να περνούν μόνο τα προϊόντα που έχουν μικρότερη διάμετρο από τα ανοίγματά αυτά. Τα προϊόντα εξάγονται από το μηχάνημα μέσω μίας ταινίας μεταφοράς που βρίσκεται κάτω από τους κυλίνδρους, ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν επάνω στους κυλίνδρους και μεταφέρονται στο τέλος του μηχανήματος για περεταίρω επεξεργασία.

Κατασκευαστικά στοιχεία

  • Ο σκελετός του μηχανήματος, που κατασκευάζεται από μεταλλική λαμαρίνα και κοιλοδοκούς ενώ οι κύλινδροι στους οποίους εφάπτονται τα προϊόντα είναι γαλβανισμένοι.
  • Η κίνηση στους κυλίνδρους μεταφέρεται με ένα σύστημα αλυσίδων που υπάρχει σε κάθε πλευρά. Το σύστημα αλυσίδων κρατείται στη θέση του από έναν οδηγό ανά πλευρά. Η συνολική μετάδοση κίνησης, γίνεται μέσω κινητήρα και κατάλληλου inverter.
  • Η ρύθμιση του ανοίγματος των κυλίνδρων γίνεται μέσω λαβών που βρίσκονται στη μία πλευρά του μηχανήματος.
  • Ο ιμάντας για την εξαγωγή των προϊόντων μικρότερης διαμέτρου, κατασκευάζεται από PVC, και κινείται μέσω ενός 2ου κινητήρα που υπάρχει στην κατασκευή.
 

Εφαρμόζεται

 
Εσπεριδοειδή
 
Πατάτα
 
Κρεμμύδι
Καρότο
Μάνγκο

Ολοκληρωμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες


Απλά πείτε μας πως θέλετε την γραμμή διαλογής σας.
© Copyright 2021 - 2024 Οlimpias - Μηχανήματα Διαλογής - Ταξινόμησης, Συσκευασίας Φρούτων & Λαχανικών