Loading...
 Start Page
Language selection: Ελληνικά English عربي

Τροφοδοσία

Αυτόματος Ανατροπέας Βins

Ολοκληρωμένες λύσεις
στις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτόματος Ανατροπέας Βins

Ο αυτόματος ανατροπέας παλετοκιβωτίων/Bins είναι μηχάνημα ιδανικό για την ανατροπή παλετοκιβωτίων που περιέχουν ευαίσθητα προϊόντα όπως μήλα, αχλάδια, ακτινίδια, ροδάκινα και άλλα. Ο αυτόματος ανατροπέας παλετοκιβωτίων/BINS εξασφαλίζει την ομαλή τροφοδοσία με συνεχή και ελεγχόμενη ροή της γραμμής παραγωγής. Ένα επιπλέον βασικό πλεονέκτημα του μηχανήματος είναι ότι μπορεί να διαχειριστεί όλες τις συνήθεις διαστάσεις παλτοκιβωτίων.

Το μηχάνημα αποτελείται από δυο μέρη. Το σταθερό και το κινούμενο. Πάνω στο κινούμενο υπάρχει κατάλληλος ιμάντας πάνω στον οποίο τοποθετείται το παλετοκιβώτιο. Ο ιμάντας βοηθάει το παλετοκιβώτιο να περάσει στην σωστή θέση πάνω στην βάση. Για τον σκοπό αυτό έχει προσαρμοστεί κατάλληλο σύστημα με φωτοκύτταρο ή/και χρονοδιακόπτης το οποίο ελέγχει την ομαλή ροή γεμίσματος της βάσης με το παλέτοκιβώτιο. Αφού το παλετοκιβώτιο περάσει στην σωστή θέση τότε δίνεται εντολή για την έναρξη της ανατροπής του. Η όλη κίνηση ανατροπής γίνεται με την χρήση συστήματος με συρματόσχοινα. Στην σταθερή βάση υπάρχει ένα επιπλέον σύστημα με φωτοκύτταρο ή/και χρονοδιακόπτη το οποίο ελέγχει αν το παλετοκιβώτιο έχει φτάσει στην σωστή θέση ανατροπής ώστε να σταματήσει την κίνηση. Σε εκείνο το ύψος υπάρχει σύστημα κυλινδρικής βούρτσας όπου βοηθάει τα προϊόντα να βγουν ομαλά από το παλετοκιβώτιο.

Το μηχάνημα περιλαμβάνει έναν ηλεκτρικό πίνακα που περιέχει όλους τους αυτοματισμούς ελέγχου και διαχείρισης. Έτσι εξασφαλίζεται η σωστή και ομαλή λειτουργία της διαδικασίας.

Η δυναμικότητα του συστήματος εξαρτάται από το μέγεθος του παλετοκιβωτίου και μπορεί να φτάσει έως και τα 30 παλετοκιβώτια (BINS) την ώρα.

 

Εφαρμόζεται

 
Ακτινίδιο
 
Αχλάδι
 
Μήλα
 
Εσπεριδοειδή
 
Πατάτα
 
Καρπούζι
 
Πεπόνι
 
Γλυκιά Κολοκύθα
 
Κυδώνια
 
Καλαμπόκι
 
Ροδάκινα & Νεκταρίνια
 
Μάνγκο
 
Αβοκάντο
 
Πιπεριές
 
Κρεμμύδι

Ολοκληρωμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες


Απλά πείτε μας πως θέλετε την γραμμή διαλογής σας.
© Copyright 2021 - 2024 Οlimpias - Μηχανήματα Διαλογής - Ταξινόμησης, Συσκευασίας Φρούτων & Λαχανικών