Loading...
 Start Page
Language selection: Ελληνικά English عربي

Ταξινόμηση - Ηλεκτρονικοί Ταξινομητές

Ηλεκτρονικός Ταξινομητής για Αγγούρια

Ολοκληρωμένες λύσεις
στις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρονικός Ταξινομητής για Αγγούρια

Ο ηλεκτρονικός ταξινομητής για αγγούρια είναι ένας πλήρως αυτοματοποιημένος ηλεκτρονικός ταξινομητής συνεχούς λειτουργίας, μίας γραμμής. Κατασκευάζεται με ειδικούς μεταφορείς (κουπάκια) ώστε να προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά των αγγουριών. Στη βασική του έκδοση διαθέτει ένα ηλεκτρονικό σύστημα ταξινόμησης βάρους, και 5+1 εξόδους, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με ηλεκτρονικά συστήματα ταξινόμησης όγκου/διαμέτρου, χρώματος, σχήματος, εξωτερικής και εσωτερικής ποιότητας, καθώς και με μεγαλύτερο αριθμό εξόδων.

Ο χειριστής μπορεί να χειριστεί/ρυθμίσει το μηχάνημα display. Η ταχύτητα μεταφοράς των προϊόντων ρυθμίζεται με την χρήση κατάλληλου Inverter. Η δυναμικότητα του ταξινομητή μπορεί να φθάσει τα 6 αγγούρια / δευτερόλεπτο.

Το μηχάνημα αποτελείται από τα εξής:

  • Μπροστινή πλευρά.
  • Μονάδα διαλογής βάρους.
  • Πίσω πλευρά (συμπεριλαμβανομένης της μονάδας ισχύος).
  • Σύστημα μεταφοράς προϊόντων (κουπάκια).
  • Ταινίες εξόδου (Ο αριθμός των ταινιών ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες επεξεργασίας).

Κύκλος επεξεργασίας:

  • Τα αγγούρια τροφοδοτούνται στο μηχάνημα μέσω της ταινίας τροφοδοσίας (ταινία με τακούνια) η οποία τα τοποθετεί σε σειρά το ένα πίσω από το άλλο, ώστε να υπάρχει ομαλή και συνεχόμενη ροή στον ταξινομητή.
  • Στο σημείο εισόδου τα αγγούρια τοποθετούνται στα κουπάκια του ταξινομητή, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για το σχήμα των αγγουριών.
  • Τα κουπάκια που μεταφέρουν τα αγγούρια, περνούν πάνω από το σύστημα ζύγισης (δυναμοκυψέλη) που λαμβάνει το βάρος κάθε αγγουριού, ώστε το ηλεκτρονικό σύστημα να μπορεί να τα ταξινομήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ορίσει ο χειριστής.
  • Το σύστημα αδειάσματος που είναι τοποθετημένο στις εξόδους του ταξινομητή, ανατρέπει ομαλά το κουπάκι, αφήνοντας κάθε αγγούρι στη σωστή ταινία εξόδου για συσκευασία.

Το μηχάνημα κατασκευάζεται από λαμαρίνες και βαμμένο χάλυβα για το δομικό πλαίσο συγκολλημένο ή/και βιδωμένο. Το άνω κάλυμμα του ταξινομητή είναι κατασκευασμένο από INOX (AISI304). Το ύψος των βάσεων είναι ρυθμιζόμενο.

 

Εφαρμόζεται

 
Αγγούρια

Ολοκληρωμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες


Απλά πείτε μας πως θέλετε την γραμμή διαλογής σας.
© Copyright 2021 - 2024 Οlimpias - Μηχανήματα Διαλογής - Ταξινόμησης, Συσκευασίας Φρούτων & Λαχανικών