Loading...
 Start Page
Language selection: Ελληνικά English عربي

Κέρωμα

Κηρωτικό

Ολοκληρωμένες λύσεις
στις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηρωτικό

Το κηρωτικό είναι ένα σύστημα περιστρεφόμενων κυλινδρικών βουρτσών ειδικής κατασκευής από φυσική τρίχα αλόγου, για το γυάλισμα ή το κήρωμα των προϊόντων. Ο αριθμός και το μέγεθος των βουρτσών εξαρτάται από το είδος του προϊόντος αλλά και των προδιαγραφών του πελάτη. Ο ψεκασμός του κεριού γίνεται μέσω συστήματος ψεκασμού (μπεκ) το οποίο είναι προσαρμοσμένο πάνω από τις βούρτσες. Ο ψεκασμός ρυθμίζεται με τη χρήση ηλεκτρονικής δοσομετρικής αντλίας, ώστε να επιτυγχάνεται ακριβής ρυθμός ροής και να μεγιστοποιείται η οικονομία.Ο έλεγχος της ταχύτητας περιστροφής των βουρτσών γίνεται με την χρήση κατάλληλου Inverter. Κάτω από τις βούρτσες, τοποθετείται δεξαμενή αποστράγγισης ώστε να συγκεντρώνονται τα υπολείμματα της διαδικασίας κηρώματος.

Τα προϊόντα εισέρχονται στο μηχάνημα μέσω του σημείου εισόδου όπου υποβάλλονται σε γυάλισμα/κήρωμα από έναν συνδυασμό βουρτσών/συστήματος ψεκασμού κεριού.

Ο σκελετός του μηχανήματος κατασκευάζεται από απλό χάλυβα ενώ στα σημεία που υπάρχει επαφή με φρούτα το υλικό κατασκευής είναι ανοξείδωτος χάλυβας. Το ύψος των βάσεων είναι ρυθμιζόμενο.

 

Εφαρμόζεται

 
Μήλα
 
Εσπεριδοειδή
 
Μάνγκο
 
Αβοκάντο
Ρόδι

Ολοκληρωμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες


Απλά πείτε μας πως θέλετε την γραμμή διαλογής σας.
© Copyright 2021 - 2024 Οlimpias - Μηχανήματα Διαλογής - Ταξινόμησης, Συσκευασίας Φρούτων & Λαχανικών