Loading...
 Start Page
Language selection: Ελληνικά English عربي

Ταξινόμηση - Ηλεκτρονικοί Ταξινομητές

Ηλεκτρονικός Ταξινομητής (OL-2LES-CB)

Ολοκληρωμένες λύσεις
στις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρονικός Ταξινομητής (OL-2LES-CB)

Ο OL_2LES_CB είναι ένας πλήρως αυτοματοποιημένος ηλεκτρονικός ταξινομητής συνεχούς λειτουργίας, δύο γραμμών. Μπορεί να επεξεργαστεί πολλά διαφορετικά ευαίσθητα φρούτα και λαχανικά όπως μήλα, ροδάκινα, βερίκοκα, ακτινίδια, τομάτες, εσπεριδοειδή, ρόδια, αβοκάντο κ.α. με διάμετρο από 35mm. Προσφέρει μεγάλη ευελιξία αφού μπορεί να κατασκευαστεί με διαφορετικούς μεταφορείς των φρούτων (κουπάκια) ώστε να προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος. Στη βασική του έκδοση διαθέτει ένα ηλεκτρονικό σύστημα ταξινόμησης βάρους, και 5+1 εξόδους, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με ηλεκτρονικά συστήματα ταξινόμησης όγκου/διαμέτρου, χρώματος, σχήματος, εξωτερικής και εσωτερικής ποιότητας, καθώς και με μεγαλύτερο αριθμό εξόδων.

Η έκδοση -CB του δικάναλου ηλεκτρονικού ταξινομητή χρησιμοποιεί ταινίες αντί για φρουτοθήκες, οι οποίες με τη σειρά τους μεταφέρουν τα ταξινομημένα φρούτα από το μηχάνημα, για περαιτέρω επεξεργασία ή / και συσκευασία.

Ο χειριστής μπορεί να χειριστεί/ρυθμίσει το μηχάνημα μέσω υπολογιστή ή display. Η ταχύτητα μεταφοράς των προϊόντων ρυθμίζεται με την χρήση κατάλληλου Inverter. Η δυναμικότητα του ταξινομητή μπορεί να φθάσει τα 16 φρούτα / δευτερόλεπτο.

Το μηχάνημα αποτελείται από:

  • Μπροστινή πλευρά.
  • Μονάδα διαλογής βάρους (χρώματος - διαμέτρου με τη χρήση κάμερας προαιρετικά).
  • Πίσω πλευρά (συμπεριλαμβανομένης της μονάδας ισχύος).
  • Σύστημα μεταφοράς προϊόντων (κουπάκια).
  • Ταινίες μεταφοράς (ο αριθμός των ταινιών μεταφοράς ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες επεξεργασίας

Κύκλος επεξεργασίας:

  • Τα φρούτα τροφοδοτούνται στο μηχάνημα μέσω της ταινίας τροφοδοσίας (ταινία V) η οποία τα τοποθετεί σε σειρά το ένα πίσω από το άλλο, ώστε να υπάρχει ομαλή και συνεχόμενη ροή στον ταξινομητή.
  • Στο σημείο εισόδου τα φρούτα τοποθετούνται στα κουπάκια του ταξινομητή, περνώντας από ένα σύστημα «φρένου» με μαλακή βούρτσα ώστε να μην προκληθούν ζημιές σε αυτά.
  • Τα κουπάκια που μεταφέρουν τα φρούτα, περνούν πάνω από το σύστημα ζύγισης (δυναμοκυψέλη) που λαμβάνει το βάρος κάθε φρούτου, ώστε το ηλεκτρονικό σύστημα να μπορεί να τα ταξινομήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ορίσει ο χειριστής.
  • Σύστημα αδειάσματος τοποθετημένο στις εξόδους του ταξινομητή, ανατρέπει ομαλά το κουπάκι, αφήνοντας κάθε φρούτο στη σωστή φρουτοθήκη για συσκευασία.
 

Εφαρμόζεται

 
Ακτινίδιο
 
Αχλάδι
 
Μήλα
 
Τομάτα
 
Εσπεριδοειδή
 
Πατάτα
 
Ρόδι
 
Φραγκόσυκα
 
Κυδώνια
 
Δαμάσκηνα
 
Ροδάκινα & Νεκταρίνια
 
Μάνγκο
 
Αβοκάντο
 
Πιπεριές
 
Κρεμμύδι

Ολοκληρωμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες


Απλά πείτε μας πως θέλετε την γραμμή διαλογής σας.
© Copyright 2021 - 2024 Οlimpias - Μηχανήματα Διαλογής - Ταξινόμησης, Συσκευασίας Φρούτων & Λαχανικών