Loading...
 Start Page
Language selection: Ελληνικά English عربي

Πλύσιμο-Βούρτσισμα

Βουρτσιστικό-Πλυντήριο

Ολοκληρωμένες λύσεις
στις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βουρτσιστικό-Πλυντήριο

Το βουρτσιστικό/πλυντήριο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να είναι μέρος μιας γραμμής επεξεργασίας για τον καθαρισμό των φρούτων. Είναι ένα σύστημα περιστρεφόμενων βουρτσών, ειδικής κατασκευής για το πλύσιμο και το βούρτσισμα των προϊόντων. Ο αριθμός, το μέγεθος και το υλικό των βουρτσών και των σφουγγαριών εξαρτάται από το είδος του προϊόντος αλλά και των προδιαγραφών του πελάτη. Σε περίπτωση που απαιτείται γυάλισμα ή/και κήρωμα των προϊόντων, τότε τοποθετούνται βούρτσες από φυσική τρίχα αλόγου. Ο έλεγχος της ταχύτητας περιστροφής γίνεται με την χρήση κατάλληλου Inverter.
  • Τα προϊόντα εισέρχονται στο μηχάνημα μέσω της εισόδου όπου υποβάλλονται σε γυάλισμα/βούρτσισμα από ένα σύστημα βουρτσών.Αυτό γίνεται στο τμήμα πλύσης όπου συνεργάζονται το σύστημα ψεκασμού (νερού, αφρού ή άλλου απολυμαντικού μέσου που καθορίζεται από το είδος του προϊόντος) και το σύστημα βουρτσών. 
  • Στο τμήμα στραγγίσματος, τα περιστρεφόμενα σφουγγάρια μαζί με τις τουρμπίνες, αναλαμβάνουν να στραγγίξουν τα προϊόντα.
  • Τα σφουγγάρια στύβονται μέσω ενός συστήματος στυψίματος που τοποθετείται κάτω από αυτά.
  • Κάτω από το μηχάνημα υπάρχουν δύο δεξαμενές αποστράγγισης για την συγκέντρωση του νερού της πλύσης και των λοιπών υπολειμμάτων.
  • Μετά την επεξεργασία, τα προϊόντα βγαίνουν από το μηχάνημα, για να συνεχίσουν την πορεία τους στη γραμμή.

Ο σκελετός του μηχανήματος κατασκευάζεται από απλό χάλυβα ενώ στα σημεία που υπάρχει επαφή με φρούτα το υλικό κατασκευής είναι ανοξείδωτος χάλυβας. Το ύψος των βάσεων είναι ρυθμιζόμενο.

 

Εφαρμόζεται

 
Μήλα
 
Τομάτα
 
Εσπεριδοειδή
 
Ρόδι
 
Φραγκόσυκα
 
Κυδώνια
 
Δαμάσκηνα
 
Ροδάκινα & Νεκταρίνια
 
Μάνγκο
 
Αβοκάντο
 
Πιπεριές

Ολοκληρωμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες


Απλά πείτε μας πως θέλετε την γραμμή διαλογής σας.
© Copyright 2021 - 2024 Οlimpias - Μηχανήματα Διαλογής - Ταξινόμησης, Συσκευασίας Φρούτων & Λαχανικών