Loading...
 Start Page
Language selection: Ελληνικά English عربي

Γυάλισμα

Βουρτσιστικό-Γυαλιστικό By-Pass

Ολοκληρωμένες λύσεις
στις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βουρτσιστικό-Γυαλιστικό By-Pass

Το βουρτσιστικό/γυαλιστικό bypass έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να είναι μέρος μιας γραμμής επεξεργασίας για τον καθαρισμό των φρούτων. Είναι ένα σύστημα περιστρεφόμενων βουρτσών, ειδικής κατασκευής για το γυάλισμα και το βούρτσισμα των προϊόντων. Ο αριθμός, το μέγεθος και το υλικό των βουρτσών εξαρτάται από το είδος του προϊόντος αλλά και των προδιαγραφών του πελάτη. Σε περίπτωση που απαιτείται γυάλισμα ή/και κήρωμα των προϊόντων, τότε τοποθετούνται βούρτσες από φυσική τρίχα αλόγου. Ο έλεγχος της ταχύτητας περιστροφής γίνεται με την χρήση κατάλληλου Inverter.

Το μηχάνημα αποτελείται ουσιαστικά από δύο μονάδες:

  • Το βουρτσιστικό/γυαλιστικό
  • Το bypass

Οι οποίες μονάδες είναι τοποθετημένες η μία πάνω στην άλλη. Αυτό γίνεται ώστε ο χρήστης να μπορεί να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποια από τα προϊόντα του χρειάζεται να υποστούν επεξεργασία και ποια όχι.

Το μηχάνημα έχει δύο εισόδους και δύο εξόδους. Αν κρίνεται ότι τα προϊόντα πρέπει να υποστούν επεξεργασία, αυτά περνούν από το άνω επίπεδο όπου υποβάλλονται σε γυάλισμα/βούρτσισμα.

Αν κρίνεται ότι δεν απαιτείται επεξεργασία, η ταινία μεταφοράς ανεβαίνει σε κατάλληλο ύψος μέσω ενός συστήματος ντιζών – αλυσίδων και τα προϊόντα περνούν μέσα από αυτή για να συνεχίσουν την πορεία τους στη γραμμή.

Ο σκελετός του μηχανήματος κατασκευάζεται από απλό χάλυβα ενώ στα σημεία που υπάρχει επαφή με φρούτα το υλικό κατασκευής είναι ανοξείδωτος χάλυβας. Το ύψος των βάσεων είναι ρυθμιζόμενο.

 

Εφαρμόζεται

 
Ακτινίδιο
 
Αχλάδι
 
Μήλα
 
Τομάτα
 
Εσπεριδοειδή
 
Πατάτα
 
Ρόδι
 
Φραγκόσυκα
 
Κυδώνια
 
Δαμάσκηνα
 
Κάστανο
 
Ροδάκινα & Νεκταρίνια
 
Μάνγκο
 
Αβοκάντο
 
Πιπεριές
 
Κρεμμύδι

Ολοκληρωμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες


Απλά πείτε μας πως θέλετε την γραμμή διαλογής σας.
© Copyright 2021 - 2024 Οlimpias - Μηχανήματα Διαλογής - Ταξινόμησης, Συσκευασίας Φρούτων & Λαχανικών