Loading...
 Start Page
Language selection: Ελληνικά English عربي

Ταξινόμηση - Ηλεκτρονικοί Ταξινομητές

Ηλεκτρονικός Ταξινομητής για Καρπούζι-Πεπόνι

Ολοκληρωμένες λύσεις
στις δικές σας ανάγκες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρονικός Ταξινομητής για Καρπούζι-Πεπόνι

Ο ηλεκτρονικός ταξινομητής για καρπούζια είναι ένας πλήρως αυτοματοποιημένος ηλεκτρονικός ταξινομητής συνεχούς λειτουργίας, μίας γραμμής. Κατασκευάζεται με ειδικό σύστημα ράουλων προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά των καρπουζιών/πεπονιών. Στη βασική του έκδοση διαθέτει ένα ηλεκτρονικό σύστημα ταξινόμησης βάρους, ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα ράβδων εκτροπής με πεπιεσμένο αέρα, και 3+1 εξόδους.

Ο χειριστής μπορεί να χειριστεί/ρυθμίσει το μηχάνημα μέσω display. Η ταχύτητα μεταφοράς των προϊόντων ρυθμίζεται με την χρήση κατάλληλου Inverter.

Το μηχάνημα αποτελείται από τα εξής:

  • Μπροστινή πλευρά.
  • Μονάδα διαλογής βάρους.
  • Πίσω πλευρά (συμπεριλαμβανομένης της μονάδας ισχύος).
  • Σύστημα μεταφοράς προϊόντων (σύστημα ράουλων).
  • Φρουτοθήκες (Ο αριθμός των φρουτοθηκών ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες επεξεργασίας).

Κύκλος επεξεργασίας:

  • Τα καρπούζια/πεπόνια τροφοδοτούνται στο μηχάνημα μέσω της ταινίας τροφοδοσίας (ταινία με τακούνια) η οποία τα τοποθετεί σε σειρά το ένα πίσω από το άλλο, ώστε να υπάρχει ομαλή και συνεχόμενη ροή στον ταξινομητή.
  • Στο σημείο εισόδου τα καρπούζια/πεπόνια τοποθετούνται στα σύστημα ράουλων του ταξινομητή, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για το σχήμα τους.
  • Τα ράουλα που μεταφέρουν τα καρπούζια/πεπόνια, περνούν πάνω από το σύστημα ζύγισης (δυναμοκυψέλη) που λαμβάνει το βάρος κάθε φρούτου, ώστε το ηλεκτρονικό σύστημα να μπορεί να τα ταξινομήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ορίσει ο χειριστής.
  • Το σύστημα αδειάσματος που είναι τοποθετημένο στις εξόδους του ταξινομητή, ανατρέπει ομαλά το φρούτο, αφήνοντας το στη σωστή φρουτοθήκη για συσκευασία.

Το μηχάνημα κατασκευάζεται από λαμαρίνες και βαμμένο χάλυβα για το δομικό πλαίσο συγκολλημένο ή/και βιδωμένο. Το άνω κάλυμμα του ταξινομητή είναι κατασκευασμένο από INOX (AISI304). Το ύψος των βάσεων είναι ρυθμιζόμενο.

 

Εφαρμόζεται

 
Καρπούζι
 
Πεπόνι
 
Γλυκιά Κολοκύθα
 
Λάχανο

Ολοκληρωμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες


Απλά πείτε μας πως θέλετε την γραμμή διαλογής σας.
© Copyright 2021 - 2024 Οlimpias - Μηχανήματα Διαλογής - Ταξινόμησης, Συσκευασίας Φρούτων & Λαχανικών